programma om controller aan game toe te voegen

Praat over je favoriete games.
Plaats reactie
pokemonfan1
Pro Trainer
Pro Trainer
Berichten: 403
Lid geworden op: 11-01-2012 20:33

programma om controller aan game toe te voegen

Bericht door pokemonfan1 » 07-02-2013 19:31

ik ben van plan om call of duty te kopen maar je kunt geen controller toevoegen aan game maar een vriend van mij zei dat er een programma bestaat zodat dat wel kan alleen ken ik geen download link voor zo'n gratis programma

alvast bedankt
stuur me alsjeblieft pokémon links

phantomra
Pro Trainer
Pro Trainer
Berichten: 489
Lid geworden op: 27-08-2011 01:25

Bericht door phantomra » 08-02-2013 16:24

Er zijn genoeg programma's die kunnen zorgen dat je met een controller op een pc (vermoed dat het Pc is omdat Xbox en PS altijd een controller hebben) kan aansluiten. Daarvoor heb je wel wat meer informatie nodig. Welke controller is het? Is het een PC controller? Wil je knoppen verzetten? Etc.

Zelf sluit ik regelmatig mijn PS3 controller op mijn laptop aan en gebruik dan een programma genaamt: MotioninJoy. Pas wel op dat één programma installeren niet gelijkt gegarandeerd dat het werkt. Als ik een controller aansluit ben ik soms 10 minuten bezig (ondanks dat ik er best ervaren in ben geworden) om alles goed te zetten. Daarnaast moet je je ook wel bedenken dat een game (die voor de pc is) gemaakt is voor meer knoppen. knoppen die je misschien niet kwijt kan raken op je controller, maar wel van belang zijn in het spelen.

Ik wil je de spel ervaring niet ontnemen (mag dat duidelijk zijn haha) want ik vind niks lekkerder dan spelen met een controller. Alleen het vergt wel veel tutorials kijken, uittesten en keer op keer steeds de settings te veranderen van je controller om steeds de beste "controller" ervaring te hebben. Daarnaast moet je in je hoofd houden dat sommige spellen gewone weg gemaakt zijn voor Toetsenbord en muis, ookal zijn ze op de Ps3 en Xbox ook verschenen.
Afbeelding Afbeelding
Lid van de vereniging van krabben die niet kunnen scharen.

pokemonfan1
Pro Trainer
Pro Trainer
Berichten: 403
Lid geworden op: 11-01-2012 20:33

Bericht door pokemonfan1 » 10-02-2013 08:55

is een trust master 3

Afbeelding
stuur me alsjeblieft pokémon links

Plaats reactie