Film 5: Helden

Praat hier over de Pokémon Anime, Films of Specials.
Plaats reactie
Max
Beheerder
Beheerder
Berichten: 1210
Lid geworden op: 07-10-2009 17:38

Film 5: Helden

Bericht door Max » 11-10-2009 09:22

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details van de plot en/of de afloop van het verhaal.

Het is nacht in het museum, net buiten de stad Alto-Mare. Annie en Oakly van Team Rocket breken er in om informatie te krijgen van de twee bewakers van Alto-Mare en ook over het beschermssysteem [de VSA verdedigingssysteem Alto-Mare] en de daarbij horende steen die een ziel van een Latios bevat. Maar voor ze er achter komen waar die is worden ze betrapt en moeten ze vluchten maar dat hoeft niet te deren want ze ontsnappen. Eenmaal ontsnapt gaan ze op weg naar Alto-Mare.

Ash, Misty en Brock zijn in de stad Alto-Mare om mee te doen aan de jaarlijkse "grachtenrace". Onderweg, vliegen Ash en Totodile uit de bocht maar wordt wonderbaarlijk opgevangen door Latias zodat hij niet tegen de muur aanknalt. Hierdoor krijgt Ash een hele achterstand Maar wordt hij opeens geholpen door een onzichtbare pokémon. Het is Latias een van de twee bewakers van Alto-Mare. Later als ze dichterbij komen helpt ook Latios nog even waardoor ze nog veel sneller gaat. Maar uiteindelijk loopt het mis omdat ze een verkeerde afslag nemen en kan Latias niets vragen aan Ash en ze verdwijnt weer samen met haar grote broer Latios. Ook krijgen Ash, Misty en Brock hierna een rondvaart door de stad.

Na de rondvaart besluiten ze een ijsje te gaan eten maar Pikachu heeft meer interesse voor een waterkraan waar eerst een vaporeon een douche onder krijgt van zijn trainer. Teleurgesteld kijkt Pikachu naar de waterkraan waar geen water meer uit komt, maar dan komt plotseling een meisje langs (Latias) die wat water uit de kraan laat stromen. Ash komt ook en vraagt of Pikachu geen ijs wilt op dat momment doet het meisje heel vreemd en rent dan weer weg.

Ondertussen zijn Annie en Oakly zijn in Alto-Mare op zoek naar Latios, Latias en de zielsteen. Ze ontdekken dat Latias zich heeft veranderd in een meisje van daarvoor en vinden haar door de lichaamstemperatuur te checken die lager is bij pokemon. Ze proberen Latias te vangen. Verderop hoort pikachu hiervan en rent naar de plek toe met Ash die volgt. Het meisje wordt vastgezet op een bruggetje met de draden van Ariados. Maar dan komt Ash; hij heeft alles gezien en is van plan Latias te helpen en bolbliksemt met Pikachu de Espeon en Ariados van Annie en Oakly zodat ze tijdelijk verlamd zijn. Dan wordt hij wordt meegetrokken door het "meisje". Ze rennen straten door met Espeon en Ariados achter zich aan. Maar na een tijdje stoppen ze op een verhoogd stuk bij het pleintje waar ze elkaar voor het eerst hadden gezien. Plosteling is Latias verdwenen en gaat Ash weer terug naar het Brock en Misty die voorstellen om naar het museum te gaan.

In het Museum krijgen ze een rondleiding van een oude man en ziet Ash het echte meisje. Ze heet Bianca. En hij volgt haar omdat hij wil weten waar ze ineens heen was gegaan. Tijdens de achtervolging zegt ze dat ze Ash niet kent en Ash blijft haar alsnog volgen. Even later zien ze haar niet meer en besluiten zomaar een gangetje waar ze weer het meisje tegenkomen alleen dan is het Latias. Ze rennen door totdat ze op een vreemde plek komen dat begroeid is en waar twee Pidgey zitten te drinken. Het meisje rent door een muur en ook Ash en Pikachu besluiten dat te doen. Eenmaal in de tuin zien ze Latias op een schommel zitten. Opeens beginnen kleine molentjes die daar zitten te draaien en komt er een onzichtbare gedaante uit het water die direct Ash en Pikachu aanvalt. Pikachu wordt geraakt maar als de gedaante voor een tweede keer probeert aan te vallen stapt het meisje ervoor en wordt Latios zichtbaar. Dan komt Bianca erbij die naar Latios gebaart dat hij mag aanvallen maar dan komt de oude man van eerder die zegt dat ze moeten stoppen. Hij vraagt of Latias wilt spelen met haar nieuwe vriendje en samen met ash gaat ze schommelen. Ash zegt dan 'Sorry hoor maar ik dacht dat Latias een naam van een pokemon was' Dan veranderd het meisje in Latias en valt Ash die schrikt van de schommel. Dan gaan ze met zijn alle een stukje lopen door de tuin en praten over over Latios en Latias. Zij en haar opa blijken Latios en Latias in hun tuin te hebben. Latias blijkt ook dol te zijn op Ash en wil graag met hem spelen. Latios is wat serieuzer en doet er alles aan om zijn klein zusje te beschermen. En zo gaat Ash in het geheim met de pokémon spelen en vooral Pikachu heeft de grootste lol samen met Latios en Latias. Maar ze zijn ongemerkt gevolgd door Annie en Oakly met een achtervolgings machinetje en die ontdekken nu waar Latios en Latias zijn.
Afbeelding

Grumpig
Trainer
Trainer
Berichten: 242
Lid geworden op: 24-10-2009 14:08

Bericht door Grumpig » 25-10-2009 22:14

ook een mooie film, maar hier zijn ook de stemmen anders. de pokémon zelf zijn wel echt relax. en dat kabutops en aerodactyl terugkomen is ook wel vet.
Afbeelding

Gast

Bericht door Gast » 22-11-2009 19:19

umm yeah nie slecht

1337poketrainer
Berichten: 9
Lid geworden op: 15-05-2010 20:17

Bericht door 1337poketrainer » 19-05-2010 16:57

Dat is mijn favoriete pokémon film omdat latios en latias erin zitten en het is een cool avontuur alleen jammer dat latios op het einde dood gaat...
Ik ben nieuw. latias is schattig en latios is cool mudkip is grappig en thyplosion of zoiets is de beste.

Plaats reactie