Mijn 2-jarig jubileum.

Praat hier over vanalles. Wat je vandaag gedaan hebt, over school, over het weer, je favoriete Pokémon... alles kan, alles mag!
deempjeex
Gym Leader
Gym Leader
Berichten: 688
Lid geworden op: 12-07-2010 20:34

Mijn 2-jarig jubileum.

Bericht door deempjeex » 12-07-2012 00:00

Vandaag is de dag dat ik hier alweer 2 jaar rond zwerf.

Lieve allemaal,

Ik ben 2 jaar geleden op dit forum gekomen door Zer0Z14. Ik was veel met hem in contact op youtube en hij verwees mij door naar het pokechar forum. Eerst was ik hier alleen nog ‘anoniem’ ik wist niet zo goed wat ik nou moest doen, en of ik me nou wel of niet moest registreren. 12 Juli 2010 heb ik dus wel besloten om me te registreren. Op het begin was ik niet zoveel online aangezien ik niet zo goed wist wat ik moest doen! Al snel begon ik series te downloaden nadat ik de regels en uitleg eens goed had gelezen. Ik had nog niet zo super veel ‘contact’ met de leden maar ik ging gewoon mijn gang. Uiteindelijk met hulp van Mark (Jorpor) heb ik mijn DVD ripper programma geïnstalleerd. Ik begon toen met Zoop te encoden. Uiteindelijk ben ik daar mee gestopt ik weet niet waarom. Ergens in 2011 ik weet echt niet meer wanneer, begon ik met mijn film topic. Dat begon wat voorzichtig maar al snel groeide mijn film topic uit tot een goed bezocht topic. Ik had vele films beschikbaar die soms nog niet eens in de bioscoop waren. Ook had ik met de feestdagen, veel gerelateerde films. Ik vond het echt onwijs leuk om eindelijk echt iets te betekenen voor pokechar. Eerst was ik net zo als vele leden gewoon op het forum om series te downloaden en met wat mensen te praten maar toen ik met mijn film topic begon kon ik eindelijk iets ‘nuttigs’ toevoegen!

Maar toen…… BAM, PANIEK en ONRUST. Megaupload was down, dat was een grote shock voor mij maar natuurlijk nog veel meer voor de beheerders van pokechar. Alle episodes/films/specials en alle andere series waren verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik baalde als een stekker dat al mijn films wegwaren maar de beheerders hadden het natuurlijk veel moeilijker. In deze tijd heb ik niet veel kunnen beteken aangezien ik verder geen pokemon episodes/films/specials op mijn EHS had staan. Ik vind het ook heel erg jammer dat ik nu niet veel meer voor het forum kan betekenen. Ik snap de reden natuurlijk volkomen, het is gewoon te gevaarlijk voor real-life series en/of films. Maar dat houd het niet tegen dat ik het ontzettend jammer vind. Gelukkig kan ik nog wel steeds cartoon films en/of series uploaden. Dan ben ik toch nog ergens voor van pas!

En daar kwam het idee voor de Pokechar meeting! Ik dacht al gelijk toen iemand met dat idee kwam, ‘Dit gaat onwijs leuk worden’. Ik kon niet wachten om iedereen te ontmoeten. De pokechar meeting vond ik een van de beste ideeën van pokechar ooit! Ook vond ik het echt zo ontzettend leuk. Ik heb daar zo onwijs veel leuke mensen ontmoet en leren kennen. Nu anderhalve week verder ben ik echt blij dat ik naar de meeting ben geweest. Ik had het zeker niet willen missen! Ook omdat ik nu zo ontzettend leuk contact heb met een aantal leden van Pokechar!

Oké, nu is het tijd om mensen te bedanken. (Het lijkt erop alsof ik afscheid ga nemen ofzo, maar dit is meer gewoon een bericht om mijn blijdschap en dankbaarheid te uiten!)

Aller eerst wil ik natuurlijk Seviper bedanken. De onbereikbare en mysterieuze Seviper. Ik heb geen idee wie je bent of hoe je eruit ziet of wat dan ook, maar als nog waardeer ik jou enorm! Zonder jou was Pokechar nooit ontstaan en daardoor het forum natuurlijk ook niet. Ook wil ik jou onwijs bedanken voor al je leuke series, films en afleveringen die je ooit geupload hebt! :)

En nu jij Max. Tsjaa, wat moet ik zeggen over jou Max? In het begin vond ik jou altijd enorm streng en onbereikbaar op de een of andere manier. Later vond ik je steeds aardiger worden! Eigenlijk had ik nooit echt iets met jou aangezien ik nooit iets met je te bespreken had ofzo.. Nu de positieve kant! Ik vond/vind de dingen die je deed erg goed en jij lijd het hier altijd in goede banen, en je bent echt een mega aanwinst voor de website en het forum! Ook wil ik jou natuurlijk bedanken voor al je prachtige encodes die jij hebt gedaan! Ik ben erg blij dat ik jou heb ontmoet op de meeting omdat je echt een super aardige gast bent!

Ik wil graag Zer0Z14 (die hier niet meer is) bedanken! Natuurlijk voor het feit dat ik door hem hier ben (niet dat iedereen daar in het begin zo blij mee was :P) en natuurlijk voor je fantastische encodes.

Aangezien ik hier niet vanaf het begin van het forum ben ken ik dus niet alle medeoprichters. Daarom wil ik hun allemaal in het algemeen enorm bedanken voor dit fantastische forum en de geweldige website.

Maar toch wil ik apart nog even bedanken:

Mark (Jorpor), jij hebt mij op het begin altijd erg geholpen met encode dingetjes enzo! Daarvoor erg veel dank. Nu praten we af en toe gezellig op facebook/msn en dat vind ik erg leuk! Eindelijk iemand die van musicals, glee én pretty little liars houd hahaha! Natuurlijk heb jij Seviper ook erg geholpen bij de oprichting van pokedon. Daarvoor natuurlijk ook heel veel respect en dank!

Jeanz, jou wil ik natuurlijk erg bedanken voor je harde werk op de website/forum en al je geweldige encodes!

Jodyza, jou wil ik bedanken voor alles wat je voor het forum en de website betekend en hebt betekend! En ik weet dat, dat erg veel is! Ook jou encodes zijn natuurlijk super en daarvoor wil ik je ook onwijs bedanken.

Dennis (Aerocool) jij natuurlijk erg bedankt voor jou enorme serie/film back-up! Als er ooit nog eens iets gebeurt met de links hebben we jou! Super bedankt daar voor. En nauurlijk voor het helpen met regelen van de Pokechar meeting.

Dylan, (die er nu niet meer is) wil ik natuurlijk bedanken voor zijn harde en strenge toezicht op het forum, maar bijna altijd wel rechtvaardige toezicht! En natuurlijk ook bedankt voor jou mooie en goede encodes!

Thbio, (die er nu ook niet meer is) Esther, Kevin13 bedankt voor al jullie harde werk, mooie encodes en leuk gezelschap.

Moonangel, jou wil ik onwijs bedanken voor je geweldige subs! Je bent echt onwijs goed in het subben van series en ik heb echt respect voor al het harde werk wat je doet voor het subben!

Anubis4ever1 (die hier ook niet meer is) en Agent-347 jullie wil ik heel erg bedanken voor jullie prachtige encodes aangezien die altijd van prachtige kwaliteit waren! En jij Agent natuurlijk ook voor het maken van mijn mooie achtergronden en banners!

Wouter, ik heb eigenlijk ook nooit echt met jou gepraat via het forum ofzo. Ik was voor de meeting ook nooit op de chat, dus ik kende jou eigenlijk niet.. Ik ben ook echt onwijs blij dat ik jou heb ontmoet aangezien je echt een onwijze grappige, lieve en aardige jongen bent. Je bent gewoon een super gast! Ik vind het ook altijd gezellig om met jou en de rest te skypen en gezellig te chatten! En natuurlijk super bedankt voor je encodes!

Johnny, eigenlijk ‘kennen’ wij elkaar pas net (sinds de meeting) maar ik vind je echt een ontzettende aardige gast! Ik vind het altijd super gezellig met jou tijdens skype en in de chat. Ik ben super blij dat ik je heb ontmoet! En natuurlijk ben jij een onwijze aanwist voor het forum, ook natuurlijk als toekomstig moderator of iets. Ik heb geen idee wat je ‘wordt’ maar je wordt vast erg belangrijk! Hahahaha.

Als laatste natuurlijk ook alle leden die ik niet heb genoemd, maar die het forum toch zo onwijs hebben geholpen en het zo ontzettend leuk maken!

Nou dit was het wel zo ongeveer. Ik heb het hier altijd heel erg naar mijn zin, ik hoop op een vredige en rustige toekomst op het nieuwe forum (hopen kan altijd toch :P). En ook hoop ik dat ik jullie nog onwijs lang mag blijven kennen, dat we nog maar vaak een Pokechar Meeting kunnen houden en dat het forum en de website maar nog lang mag blijven staan want dit is gewoon een geweldige website en jullie zijn allemaal geweldige mensen!

Heel veel liefs,

deempjeex, maar jullie mogen mij gewoon Demi noemen! (En ja Wouter jij mag ‘Deemp’ zeggen!)


<IMG SRC="http://24.media.tumblr.com/tumblr_m500e ... r1_250.gif" WIDTH="115" HEIGHT="115" ALT="Monument Valley"> <IMG SRC="http://25.media.tumblr.com/tumblr_m500e ... r1_250.gif" WIDTH="115" HEIGHT="115" ALT="Monument Valley"> <IMG SRC="http://24.media.tumblr.com/tumblr_m500e ... r1_250.gif" WIDTH="115" HEIGHT="115" ALT="Monument Valley"> <IMG SRC="http://25.media.tumblr.com/tumblr_m500e ... r1_250.gif" WIDTH="115" HEIGHT="115" ALT="Monument Valley">


-Mijn 'dankwoord/brief/speech' voor alle leden.

John
Advanced
Advanced
Berichten: 85
Lid geworden op: 19-04-2012 20:49

Bericht door John » 12-07-2012 00:07

Echt super lief dat je dit schrijft! Ik ben erg dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten! Gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum!
's Werelds enige echte Gardenia fan!

Lid van de anti-spambrigade

PokeChar meeting was super! Next time I will be there too! :D

Afbeelding

Max
Beheerder
Beheerder
Berichten: 1210
Lid geworden op: 07-10-2009 17:38

Bericht door Max » 12-07-2012 00:12

Demi, ontzettend bedankt voor al je harde werk op het forum, en natuurlijk voor al je gezelligheid! Je bent echt een toffe meid en ik kan het naar mijn mening erg goed met je vinden! De meeting versterkte de boel natuurlijk enorm, logisch in 'real-life'. Bedankt voor de sfeer op het forum!

En ik zou zeggen... op naar de volgende twee jaar!!
Afbeelding

pikachu112
Frontier Brain
Frontier Brain
Berichten: 1180
Lid geworden op: 30-07-2011 11:22

Bericht door pikachu112 » 12-07-2012 00:13

Demi bedankt voor de leuke brief ik ben eigenlijk een beetje sprakenloos.
Maar goed Van harte gefeliciteerd dat je al 2 jaar op Pokechar zit.
En ik hoop en ik weet zeker ook vele andere dat je nog jaren op PokeChar blijft rond zwerfen. ;)

phantomra
Pro Trainer
Pro Trainer
Berichten: 489
Lid geworden op: 27-08-2011 01:25

Re: Mijn 2-jarig jubileum.

Bericht door phantomra » 12-07-2012 00:22

deempjeex schreef:Wouter, ik heb eigenlijk ook nooit echt met jou gepraat via het forum ofzo. Ik was voor de meeting ook nooit op de chat, dus ik kende jou eigenlijk niet.. Ik ben ook echt onwijs blij dat ik jou heb ontmoet aangezien je echt een onwijze grappige, lieve en aardige jongen bent. Je bent gewoon een super gast! Ik vind het ook altijd gezellig om met jou en de rest te skypen en gezellig te chatten! En natuurlijk super bedankt voor je encodes!


Heel veel liefs,

deempjeex, maar jullie mogen mij gewoon Demi noemen! (En ja Wouter jij mag ‘Deemp’ zeggen!)
Het zegt al veel, dat ik special van mijn pauze naar Pokechar kom om dit bericht te lezen.

Het zelfde geld ook voor jouw, Van een helemaal onbekend Lid, voor mij (natuurlijk las ik je post en daaruit kon ik een idee vormen, maar we hebben nooit echt gechat en enkel gepm't bij vragen), ben je helemaal uitgegroeid tot een deel van mijn dagelijkse leven. Ik kan met jouw altijd lachen via Skype en MSN en serieus waar ik het ook superleuk om het te doen. Jij bent de steun en de kracht die mij de laatste tijd omarmt en moed in spreekt. Van een onbekend lid ben je in 2 weken tijd uit gegroeid tot, echt serieus waar, een van mijn beste vrienden. Dit wil ik nog lang zo houden!

P.S. Waarom noemt iedereen me nou op het forum Wouter, das nieuw voor mij :P (niet erg hoor, iedereen wist mijn naam toch al)
Afbeelding Afbeelding
Lid van de vereniging van krabben die niet kunnen scharen.

deempjeex
Gym Leader
Gym Leader
Berichten: 688
Lid geworden op: 12-07-2010 20:34

Re: Mijn 2-jarig jubileum.

Bericht door deempjeex » 12-07-2012 01:02

John schreef:Echt super lief dat je dit schrijft! Ik ben erg dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten! Gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum!
Dankje wel! :)
Max schreef:Demi, ontzettend bedankt voor al je harde werk op het forum, en natuurlijk voor al je gezelligheid! Je bent echt een toffe meid en ik kan het naar mijn mening erg goed met je vinden! De meeting versterkte de boel natuurlijk enorm, logisch in 'real-life'. Bedankt voor de sfeer op het forum!

En ik zou zeggen... op naar de volgende twee jaar!!
Graag gedaan. En bedankt voor je lieve woorden!
aerocool schreef:Demi bedankt voor de leuke brief ik ben eigenlijk een beetje sprakenloos.
Maar goed Van harte gefeliciteerd dat je al 2 jaar op Pokechar zit.
En ik hoop en ik weet zeker ook vele andere dat je nog jaren op PokeChar blijft rond zwerfen. ;)
Sprakeloos op een goede manier hoop ik? En dankje wel!
phantomra schreef: Het zegt al veel, dat ik special van mijn pauze naar Pokechar kom om dit bericht te lezen.

Het zelfde geld ook voor jouw, Van een helemaal onbekend Lid, voor mij (natuurlijk las ik je post en daaruit kon ik een idee vormen, maar we hebben nooit echt gechat en enkel gepm't bij vragen), ben je helemaal uitgegroeid tot een deel van mijn dagelijkse leven. Ik kan met jouw altijd lachen via Skype en MSN en serieus waar ik het ook superleuk om het te doen. Jij bent de steun en de kracht die mij de laatste tijd omarmt en moed in spreekt. Van een onbekend lid ben je in 2 weken tijd uit gegroeid tot, echt serieus waar, een van mijn beste vrienden. Dit wil ik nog lang zo houden!

P.S. Waarom noemt iedereen me nou op het forum Wouter, das nieuw voor mij :P (niet erg hoor, iedereen wist mijn naam toch al)
Ik heb het je net al gezegd, je had me aan het huilen gemaakt met dit onwijs lieve bericht! Ik weet gewoon niet wat ik hier op moet zeggen aangezien alles wat ik kan zeggen valt in het niets bij jou onwijs lieve post!

Dat is eingelijk automatischme.. Phantorama doet me denken aan The Phantom of the Opera en ik vind The Phantom of the Opera helemaal niet leuk, en jij bent natuurlijk wel heel leuk dus noem ik je liever Wouter! hahaha..

<IMG SRC="http://24.media.tumblr.com/tumblr_m500e ... r1_250.gif" WIDTH="115" HEIGHT="115" ALT="Monument Valley"> <IMG SRC="http://25.media.tumblr.com/tumblr_m500e ... r1_250.gif" WIDTH="115" HEIGHT="115" ALT="Monument Valley"> <IMG SRC="http://24.media.tumblr.com/tumblr_m500e ... r1_250.gif" WIDTH="115" HEIGHT="115" ALT="Monument Valley"> <IMG SRC="http://25.media.tumblr.com/tumblr_m500e ... r1_250.gif" WIDTH="115" HEIGHT="115" ALT="Monument Valley">


-Mijn 'dankwoord/brief/speech' voor alle leden.

eeveemaster
Frontier Brain
Frontier Brain
Berichten: 1253
Lid geworden op: 22-10-2009 20:56

Bericht door eeveemaster » 12-07-2012 10:19

Gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum. Bedankt voor je encodes. Door jouw komt het dat ik 'Glee' verslaafd ben geworden. ;)
Mijn Twitter: https://twitter.com/PineappleRobin
Mijn Instagram: https://www.instagram.com/pineapplerobin/
Mijn Pokémon Go: 4446 5063 2321

moonangel
Ondertitelaar
Ondertitelaar
Berichten: 402
Lid geworden op: 28-02-2010 10:20

Bericht door moonangel » 12-07-2012 16:50

Demi Gefeliciteerd met je 2 jarige jubileum. Bedankt dat je mijn series heel erg leuk vind, dat geeft gewoon een goed gevoel om door te gaan^^
Sub: DN Angel, Black Rock Shooter

Afbeelding

Kevin13
Encoder
Encoder
Berichten: 544
Lid geworden op: 26-07-2010 17:16

Bericht door Kevin13 » 12-07-2012 18:10

Je had me natuurlijk al verteld dat je dit wilde gaan schrijven, maar dat het zo leuk, lief en mooi zou worden had ik nooit durven dromen. We zijn hier rond dezelfde tijd gekomen, dat weet ik nog goed ja. Ook ik keek altijd op Zer0Z14's YouTube kanaal en ben daardoor op PokeChar terecht gekomen. Inderdaad eerst ook een beetje rondgekeken en me toen een tijdje na jou geregistreerd. En ook ik heb daar zeker geen spijt van... :D

Het doet me goed te horen dat ook mijn werk gewaardeerd wordt. Dezelfde mensen als die jij hier bedankt wil ik ook bedanken, omdat zonder jullie allemaal PokeChar niet zo groot geworden was. Jij natuurlijk ook Demi, je bent er gewoon altijd en altijd gezellig, en je levert een goede bijdrage.

Ik vind het jammer dat ik helaas niet op de meeting kon komen, want ik had jullie allemaal heel graag echt willen ontmoeten. Bij een volgende meeting zal ik zeker proberen of ik aanwezig kan zijn. :wink:
Afbeelding

ward
Frontier Brain
Frontier Brain
Berichten: 1217
Lid geworden op: 17-08-2011 00:26

Bericht door ward » 12-07-2012 20:12

Ik vond je op de meeting een heel erg toffe meid, en ik vind je ongelooflijk aangenaam in de omgang, verder wil ik je bedanken voor de gezellige gesprekken met jou die mezelf ook goed doen :wink:
Afbeelding

Afbeelding

Plaats reactie